Krijoni dyqanin tuaj online me një klik

Zgjidhje e-commerce profesionale dhe e shpejtë. Përdorni FALAS për 1 muaj platformën Hermex.

Suport

Hermex nuk është vetëm një mjet që ju ndihmon të ndërtoni dyqanin tuaj online, por një ekip i përkushtuar ju ndihmon të konfiguroni dyqanin tuaj dhe rritni shitjet.

Personalizim

Lidhja e website-t tuaj me domain të personalizuar. Design unik. Implementim i funksioneve specifike që i nevojiten biznesit tuaj.

Hostim

Hermex ndjek shembullin e kompanive të mëdha, duke përdorur shërbimet e Amazon Web Service për të garantuar performancë dhe siguri maksimale.

Realizoni idenë tuaj në Hermex

Dyqan elektronike, veshjesh, fashion, aksesorë, make-up, farmaci, market, libra, argjendari, punime artizanale, restorant etj.

Rreth Hermex

Hermex është një platformë që mundëson krijimin e dyqaneve tuaja online me kosto minimale me një klik.
Përse të zgjidhni të kaloni dyqanin tuaj online?
 • Rritje të shitjeve dhe zgjerim i tregut
 • Shitje kudo dhe në çdo kohë 24/7
 • Rritje e numrit të klientëve
 • Promovim dhe shërbim profesional i biznesit tuaj
 • Lehtësi në punën tuaj administrative dhe menaxheriale
 • Ruajtje e të dhënave
 • Vizualizime grafike për vendimmarrje efektive
 • Qasje e lehtë për çdo pajisje dhe në çdo kohë
 • Ulje e kostove administrative
Lidhuni me Hermex për të mësuar më shumë.

+355697910011

[email protected]

Hermex Banner

Paketa dhe Çmime

Përdorni FALAS për 1 muaj platformën Hermex.

Basic

Dyqan i vogël

29 / muaj
 • Website E-Commerce
 • Sistem pagese 'Cash on delivery'
 • Certifikate SSL
 • Hostim në AWS Cloud
 • Domain Personal
 • Ndërfaqe për tablet/mobile
 • Panel Administrimi
 • Raporte
 • Njoftime me email
 • Suport
 • Deri në 50 produkte

Standard

Dyqan mesatar

49 / muaj
 • Website E-Commerce
 • Sistem pagese 'Cash on delivery'
 • Certifikate SSL
 • Hostim në AWS Cloud
 • Domain Personal
 • Ndërfaqe për tablet/mobile
 • Panel Administrimi
 • Raporte
 • Njoftime me email
 • Suport
 • Deri në 500 produkte

Premium

Dyqan i madh

79 / muaj
 • Website E-Commerce
 • Sistem pagese 'Cash on delivery'
 • Certifikate SSL
 • Hostim në AWS Cloud
 • Domain Personal
 • Ndërfaqe për tablet/mobile
 • Panel Administrimi
 • Raporte
 • Njoftime me email
 • Suport
 • Deri në 5000 produkte
 • Sistem pagese me Paypal
 • Sistem pagese me Karte krediti

Gati për të startuar biznesin tuaj online në Hermex?